top of page

VIRTUAL TECHNOLOGY & CODING CAMP

Selamat datang ke blog Jazro! Pada entri kali ini, kami ingin berkongsi dengan anda maklumat mengenai program hebat kami, iaitu Virtual Technology & Coding Camp.


Jazro Virtual Technology & Coding Camp adalah program inovatif yang direka khas untuk anak-anak sekolah. Program ini memberi peluang kepada mereka untuk meneroka dunia teknologi secara maya dan mempelajari kemahiran pengaturcaraan.


Apa yang membuat Program Virtual Technology & Coding Camp kami begitu istimewa? Program ini menawarkan pengalaman pembelajaran yang interaktif dan menyeronokkan. Anak-anak akan dipertemukan dengan alam teknologi moden melalui aktiviti-aktiviti seperti pengaturcaraan, pembangunan aplikasi, penggunaan realiti maya, dan banyak lagi.


Salah satu aspek menarik dari program ini adalah persembahan secara maya melalui platform e-pembelajaran yang interaktif. Anak-anak akan dapat belajar dan berinteraksi dengan guru mereka dalam talian, mengikuti tutorial, dan menjalankan projek secara maya. Ini memberi kebebasan kepada mereka untuk belajar dan berlatih di mana saja dan pada bila-bila masa yang sesuai.


Program Virtual Technology & Coding Camp kami juga menekankan perkembangan kreativiti dan berfikir analitikal. Anak-anak akan didedahkan kepada konsep-konsep asas pengaturcaraan dan dijangka menggunakan kemahiran ini dalam menyelesaikan masalah dan mencipta projek-projek inovatif.


Itulah sedikit info tentang Program Virtual Technology & Coding Camp di Jazro. Sertai kami dan saksikan perkembangan kemahiran teknologi dan pengaturcaraan anak-anak anda!8 views0 comments

Comments


bottom of page