top of page

TECH GENIUS 3.0 JAZRO SCHOOL HOLIDAY PROGRAM

Updated: Sep 17, 2023

Assalamualaikum & selamat datang ke blog Jazro. Pada kali ini, kami ingin berkongsi maklumat tentang program hebat kami, iaitu Tech Genius 3.0.


Tech Genius 3.0 merupakan program inovatif yang dirancang khas untuk anak-anak. Program ini memberi peluang kepada mereka untuk mendalami dunia teknologi dan membangunkan kemahiran dalam industri IT.


Apakah yang menarik dari Tech Genius 3.0? Program ini menawarkan pengalaman pembelajaran yang unik dan menyeronokkan. Anak-anak akan dipertemukan dengan alam teknologi moden melalui aktiviti seperti pengaturcaraan, robotik, desain grafik, dan kecerdasan buatan.


Selain itu, Tech Genius 3.0 juga memberi tumpuan kepada perkembangan kreativiti dan keupayaan berfikir kritis. Anak-anak akan diajar bagaimana untuk memecahkan masalah secara analitis dan berkolaborasi dengan rakan sebaya. Aktiviti-aktiviti yang dirancang dalam program ini bertujuan untuk merangsang minat terhadap ilmu sains dan teknologi.


Program Tech Genius 3.0 ini dijalankan oleh pasukan pengajar yang berpengalaman dan mahir dalam bidang teknologi. Mereka memahami keperluan dan cabaran yang dihadapi oleh generasi muda ketika ini. Anak-anak akan mendapat bimbingan yang menyeluruh dan sokongan yang berkualiti sepanjang program ini.


Itulah sedikit info tentang program Tech Genius 3.0 di Jazro School Holiday Program. Jangan lepaskan peluang ini untuk membangunkan potensi teknologi dalam diri anak-anak anda. Sertai kami sekarang dan saksikan perkembangan kemahiran dan kreativiti mereka!9 views0 comments

Comments


bottom of page