top of page

Pengalaman Menarik di Program IOT Maze Hunt dan Duit Raya

Pada 26 April 2024, dunia digital diraikan dengan acara luar biasa yang dianjurkan oleh Jazro, iaitu program IOT Maze Hunt dan Duit Raya Virtual.


Acara yang menjadikan pengalaman bermain lebih menarik dan futuristik ini telah mencetuskan kegembiraan di kalangan peserta dari pelbagai peringkat umur.


IOT Maze Hunt merupakan satu pengalaman yang tidak dapat dilupakan di mana peserta mengembara melalui 'pagar sesat' digital yang dipenuhi dengan cabaran dan teka-teki yang memerlukan kebolehan mereka untuk berfikir pantas dan bekerja secara berpasukan.


Setiap langkah diambil memerlukan strategi yang bijak dan kecekalan untuk mencapai destinasi akhir. Antara cabaran yang dihadapi termasuklah mengatasi halangan-halangan teknologi yang diperlukan untuk melangkah ke peringkat seterusnya.


Sementara itu, Duit Raya Hunt secara virtual turut memberikan satu pengalaman yang meriah kepada peserta. Melalui platform digital yang canggih, peserta dibawa ke dalam dunia maya yang penuh warna-warni di mana mereka perlu mencari dan mengumpulkan duit raya sebanyak mungkin dalam masa yang ditetapkan. Kejayaan peserta bergantung kepada kecekalan dan ketepatan mereka dalam mengesan setiap duit raya virtual yang terselit di pelbagai sudut skrin.2 views0 comments

Comments


bottom of page