top of page

Meneroka Kemahiran Digital dengan Jazro Technology Course

Jazro Technology Course adalah program intensif yang bertujuan untuk memperkenalkan kemahiran digital kepada masyarakat umum.


Para peserta terdiri daripada pelajar, profesional serta individu yang ingin meluaskan pengetahuan mereka dalam bidang teknologi dan memperkasa diri dalam era digital yang semakin pesat.


Program ini bermula dengan pembentangan daripada pasukan Jazro mengenai teknologi terkini dan bagaimana ia telah mempengaruhi kehidupan kita pada masa kini. Mereka memberikan gambaran yang jelas dan menyeluruh mengenai cabaran dan peluang yang akan dihadapi dalam era revolusi digital.


Kemudian, peserta dibahagikan kepada beberapa kumpulan kecil untuk aktiviti berkumpulan. Ini adalah kesempatan yang baik untuk berinteraksi dengan peserta lain dan berkongsi idea.


Setiap kumpulan bertanggungjawab untuk mencari penyelesaian inovatif bagi sebuah masalah semasa menggunakan kemahiran teknologi yang telah diperoleh. Semoga ini menjadi permulaan yang baik bagi program-program seumpama ini untuk terus diadakan dan memberikan manfaat kepada semua peserta yang hadir. Terus teraju dengan teknologi!1 view0 comments

Comments


bottom of page