top of page

MALAYSIA DAY - IOT ONLINE RACE COMPETITION DAY 1&2

Hari Malaysia yang lalu, sebuah program menarik telah dianjurkan oleh Jazro untuk memeriahkan perayaan kebangsaan kita. Program IOT Online Race Competition ini merupakan satu lagi inisiatif kreatif yang memanfaatkan teknologi dalam membawa masyarakat bersama-sama untuk menghayati semangat Malaysia yang unik.


Dalam suasana serba digital dan virtual ini, Jazro telah mencipta suatu pengalaman yang menyeronokkan dan memberi peluang kepada rakyat Malaysia untuk berinteraksi dan bersaing secara online dalam perlumbaan IOT. Peserta daripada pelbagai latar belakang dan tahap pengetahuan dalam teknologi IOT, sama-sama memberi sambutan yang menggalakkan dalam program ini.


Perlumbaan ini melibatkan penggunaan peranti pintar dan aplikasi IOT untuk menyelesaikan cabaran-cabaran yang diberikan.


Melalui cabaran ini, Jazro telah memberikan platform yang unik kepada peserta untuk menggabungkan kreativiti mereka dengan teknologi IOT. Setiap pasukan akan ditugaskan dengan misi-misi yang menakjubkan dan mengujakan, memerlukan pemikiran strategik dan kecekapan dalam mengaplikasikan teknologi IOT dalam kehidupan harian.


Akhir kata, program IOT Online Race Competition Sempena Hari Malaysia hasil dari Jazro telah memberikan inspirasi dan menggalakkan semangat inovasi dalam bidang teknologi IOT. Melalui usaha seperti ini, kita dapat mendorong perkembangan teknologi dan melahirkan bakat-bakat tempatan yang dapat bersaing dengan jayanya di persada global. Teruskan usaha dan jangan pernah berhenti mengejar mimpi dalam memajukan teknologi Malaysia! Selamat Hari Malaysia!8 views0 comments

Comments


bottom of page