top of page

Pertandingan 'Online' Internet of Things (IoT) sempena Awal Muharam


Pertandingan dalam talian Internet of Things (IoT) yang diadakan oleh Jazro sempena Awal Muharam merupakan satu peluang menarik bagi peserta untuk bertanding dalam bidang teknologi canggih ini.


IoT adalah satu penemuan penting dalam transformasi digital yang membolehkan peranti-peranti untuk saling berhubung dan berkongsi maklumat melalui rangkaian internet. Pertandingan ini memberikan peluang kepada peserta untuk meneroka keupayaan IoT dan melalui platform ini, mereka dapat menunjukkan kemahiran dan kreativiti yang mereka miliki.


IoT memainkan peranan yang penting dalam mempercepatkan perkembangan teknologi dan meningkatkan kualiti kehidupan manusia. Dalam kehidupan harian, kita sering menggunakan peranti-peranti yang boleh berkomunikasi melalui rangkaian internet seperti telefon pintar, lampu pintar, dan peti sejuk pintar.


Pertandingan ini bertujuan untuk mendorong peserta untuk mencipta penyelesaian dan inovasi baru yang menggunakan IoT untuk menyelesaikan masalah-masalah dalam kehidupan harian.


Pertandingan dalam talian Internet of Things (IoT) yang diadakan oleh Jazro sempena Awal Muharam merupakan satu peluang menarik bagi peserta untuk meneroka dan memperlihatkan kemahiran dan kreativiti mereka dalam bidang IoT.


IoT adalah teknologi yang memainkan peranan penting dalam transformasi digital masa kini. Menerusi pertandingan ini, peserta dapat memberikan sumbangan kepada inovasi dan penyelesaian baru yang mampu mengubah kehidupan harian manusia.34 views0 comments

Comments


bottom of page